Facebook Pixel

Politica de retur

Pentru a beneficia de o restituire, produsul trebuie returnat in termen de 14 zile din momentul in care comanda a ajuns la dvs.

Pentru returnarea banilor, produsul trebuie trimis exact asa cum l-ati primit, in cutia personalizata „Minimal Jewelry”, cu cartea de garantie atasata. Produsul nu trebuie sa fie purtat sau deteriorat. Restituirea banilor se va face dupa analiza produsului, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea acestuia. 

 

In cazul in care produsele returnate prezinta deteriorari, urme de purtare, lovituri, zgarieturi, ne rezervam dreptul de a refuza returul.

 Va rugam sa ne instiintati de intentia de a returna produsul printr-un e-mail la adresa office@minimaljewelry.ro., care sa contina: numele pe care s-a facut comanda, numarul comenzii, produsul pe care doriti sa-l returnati in termen de 2 zile lucratoare.

Dupa confirmarea de primire a solicitarii, ne veti returna produsul exclusiv prin curier, iar taxele de transport vor fi suportate de catre dvs. Contul bancar in care doriti sa fie restituiti banii trebuie sa fie trimis in coletul retur.

Dupa analiza produsului, restituirea banilor va contine suma integrala a produsului cumparat excluzand costurile de transport. Costurile de transport vor fi suportate de catre consumator.

Adresa de livrare:

MINIMAL GMD S.R.L

Bucuresti, sectorul 4, Bulevardul Metalurgiei, nr.132, Bloc B2B, Etaj 5, ap.52